Service Jolan Donkers Caravanstalling VOF

De servicepunten van Jolan Donkers Caravanstalling VOFservice-klein-breed

• Buiten de vorstperiodes staat er een spoelgelegenheid (een gardena autowasborstel op lange steel en een ladder, of rolsteiger) tot uw beschikking. Zo kunt u uw recreatiemiddel altijd schoon wegzetten of ophalen. Deze service is voor alle huurders gratis.

• We bieden u het gebruik van een lucht station, zodat u met de juiste bandenspanning met uw recreatiemiddel op pad kunt, ook hebben wij een profielmeter en informatie over de gegevens over uw banden.

• Ter bevordering van de conditie en levensduur van uw accu’s kan de accu in de winterstalling op onze druppellader worden aangesloten. De accu wordt dan in onze vorstvrije ruimte opgeslagen en geladen. Ook deze service is voor alle huurders gratis.

• De caravan kan door ons worden gewogen zodat u rekening kunt houden met de belading. Het disselgewicht kan apart worden gewogen. Ook deze service is voor alle huurders gratis.

• Wij hebben altijd siliconen, vaseline, contactspray klaar staan en tevens een vetspuit voor het smeren van de caravan. Deze producten mogen door onze huurders gratis worden gebruikt.

 

 

 

 

Jolan Donkers Caravanstalling VOF

Loosbroekseweg 61

5388VM Nistelrode

tel       0622064638

email:  caravanstalling@jolandonkers.nl

web:    www.jolandonkersfotografie.nl

web:    www.jolandonkersverhuur.nl

web:    www.jolandonkerscaravanstalling.nl