Service Jolan Donkers Caravanstalling VOF

Onderstaande servicepunten van Jolan Donkers Caravanstalling VOF zijn bij de prijs inbegrepen:

•Onze stalling is rondom voorzien van hekwerk en afgesloten met poorten die door onze klanten met een code te openen zijn. Jouw caravan/vouwwagen staat altijd op een afgesloten terrein, om opgehaald of teruggebracht te worden.

• Buiten de vorstperiodes staat er een spoelgelegenheid (een gardena autowasborstel op lange steel) en een goedgekeurde (volgens NEN en ISO 14122) plateau trap tot je beschikking. Indien nodig kun je ook gebruik maken van een hogedrukspuit met vuilfrees. Zo kun je jouw recreatiemiddel altijd schoon wegzetten of ophalen. Deze service is voor alle huurders gratis.

• Met de plateautrap kun je veilig de bovenkant van jouw caravan inspecteren/wassen.

• We bieden je het gebruik van een lucht station, zodat je met de juiste bandenspanning met jouw recreatiemiddel op pad kunt, ook hebben wij een profielmeter en informatie over de gegevens over jouw banden.

• Ter bevordering van de conditie en levensduur van jouw accu’s kan de accu in de winterstalling op onze druppellader worden aangesloten. De accu wordt dan in onze vorstvrije ruimte opgeslagen en geladen. Ook deze service is voor alle huurders gratis.

• De caravan kan door ons worden gewogen zodat je rekening kunt houden met de belading. Het disselgewicht kan apart worden gewogen. Ook deze service is voor alle huurders gratis.

• Wij hebben altijd siliconen, vaseline, contactspray klaar staan en tevens een vetspuit voor het smeren van de caravan. Deze producten mogen door onze huurders gratis worden gebruikt.

De volgende servicepunten zijn niet bij de prijs inbegrepen, hiervoor wordt een vergoeding gevraagd:

• Het laten wassen van de caravan.

• Het transporteren van de caravan. Voor meer informatie bekijk de pagina Caravantransport‘.

Servicepunten Jolan Donkers CaravanstallingServicepunten Jolan Donkers CaravanstallingServicepunten Jolan Donkers Caravanstalling

Jolan Donkers Caravanstalling VOF

Loosbroekseweg 61

5388VM Nistelrode

tel       0622064638

email:  caravanstalling@jolandonkers.nl

web:    www.jolandonkersfotografie.nl

web:    www.jolandonkersverhuur.nl

web:    www.jolandonkerscaravanstalling.nl