Service Jolan Donkers Caravanstalling VOF

De servicepunten van Jolan Donkers Caravanstalling VOF

•Bij aankomst en vertrek bij onze stalling is er een desinfectiezuil aanwezig om uw handen te desinfecteren. Wij vragen u vriendelijk om voor uw veiligheid en die van anderen uw handen te desinfecteren.

• Buiten de vorstperiodes staat er een spoelgelegenheid (een gardena autowasborstel op lange steel en een goedgekeurde (volgens NEN en ISO 14122) plateau trap tot uw beschikking. Indien nodig kunt u ook gebruik maken van een hogedrukspuit met vuilfrees. Zo kunt u uw recreatiemiddel altijd schoon wegzetten of ophalen. Deze service is voor alle huurders gratis.

• Met de plateautrap kunt u veilig de bovenkant van uw caravan inspecteren/wassen.

• We bieden u het gebruik van een lucht station, zodat u met de juiste bandenspanning met uw recreatiemiddel op pad kunt, ook hebben wij een profielmeter en informatie over de gegevens over uw banden.

• Ter bevordering van de conditie en levensduur van uw accu’s kan de accu in de winterstalling op onze druppellader worden aangesloten. De accu wordt dan in onze vorstvrije ruimte opgeslagen en geladen. Ook deze service is voor alle huurders gratis.

• De caravan kan door ons worden gewogen zodat u rekening kunt houden met de belading. Het disselgewicht kan apart worden gewogen. Ook deze service is voor alle huurders gratis.

• Wij hebben altijd siliconen, vaseline, contactspray klaar staan en tevens een vetspuit voor het smeren van de caravan. Deze producten mogen door onze huurders gratis worden gebruikt.

Servicepunten Jolan Donkers CaravanstallingServicepunten Jolan Donkers CaravanstallingServicepunten Jolan Donkers Caravanstalling

Jolan Donkers Caravanstalling VOF

Loosbroekseweg 61

5388VM Nistelrode

tel       0622064638

email:  caravanstalling@jolandonkers.nl

web:    www.jolandonkersfotografie.nl

web:    www.jolandonkersverhuur.nl

web:    www.jolandonkerscaravanstalling.nl